CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Derűvel a ború ellen (3.)

2013. június 07. 03:33 - csú

Mosoly-3.jpgA Nemzeti Dohányboltokban azt rebesgetik, hogy az égető sürgősség miatt előbb a temetőket adják Fidesz-közeli üzemeltetésbe, biztosítandó a szociális elhalálozás utáni temetés minden feltételét, és csak ezután kerül sor a büfék, kricsmik, talponállók Nemzeti Italbolttá nemesítésére.

Bizonyítást nyert, hogy Zircen mindössze négy kifejezetten gazdag család él, akiknek jelentős segítség a rezsicsökkentés. Ugyanis négyen mentek el a meghirdetett rezsicsökkentő lakossági fórumra. A többiek a rezsimcsökkentő fórumra várnak.

Angela Merkel nem mondhatja Orbán Viktornak, hogy Dunst-ja sincs. Dunst Eszter, a Nők a Magyar Nemzetért Egyesület alelnöke írta nyílt levelében, hogy a német kancellár OV esernyőjét sem vihetné. A Nemzet Nagyasszonya állítólag már fogalmazza levelét Obama elnökhöz, akit arról értesít, hogy Orbán Viktornak még a cipőjét sem pucolhatná. 

Nagy Gyula

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr445346814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása