CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fényesen ragyogó árnyak! Magyar győzelem a brit tehetségkutatón

2013. június 09. 02:55 - csú

Győztes árnyazók.PNGA magyar csapat, a Szűcs Zoltán által vezetett árnyékszínház megnyerte a brit Csillag születiket. Az Attraction naponta 10-12 órát edzett a Britain's Got Talent tehetségkutató szombati döntőjére, de megérte!

Nem csak a legesélyesebbnek, hanem a legtehetségesebbnek is bizonyult az Attraction a Britain's Got Talent tehetségkutatóban, a Csillag születik hazai és németországi műsorából kiejtett csapat megnyerte a szombat esti brit döntőt. A tehetségkutató nyereménye 250 ezer font, illetve ami még ennél is többet jelent: nemzetközi ismertség és fellépések.

A Hip Hop Boyz egykori tagja, Szűcs Zoltán által vezetett árnyékszínház nem bízta a véletlenre a dolgot, produkciójukban a brit történelem és kultúra néhány kiemelt elemét jelenítették meg, köztük Churchillt, II. Erzsébet királynőt, valamint a királyi testőrség jellegeztes alakját. Második helyen egy 14 éves humorista kisfiú, Jack Carrol végzett, a harmadik pedig a Richard & Adam énekes duó lett.

Forrás: HVG.HU

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr745351871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása