CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli MSZP képviselői nem asszisztálnak a Fidesz játékaihoz

2013. június 19. 13:09 - csú

Felkiáltó.jpgAz MSZP csepeli önkormányzati képviselői a következőket közölték weblapjukon:

A felkészülés szándékával vettük kézbe Németh Szilárd legújabb „előterjesztését", amit a csepeli képviselő-testület tagjaival kíván elfogadtatni, természetesen rendkívüli ülésen. Első olvasás után azt hittük, elírás történt! Utána arra gondoltunk, csak egy rossz vicc az egész. De rá kellett jönnünk, hogy a valóság sokkal elkeserítőbb: a csepeli polgármester újabb esztelen és elvtelen elképzeléséhez kellene biodíszletként asszisztálni.
Eszerint Németh Szilárd, „mint a kerület polgármestere kötelességének érzi" két Duna-parti ingatlanra „sport célú használatuk megőrzése érdekében" történő vételi ajánlattétel elfogadtatását 5-5 Ft (azaz öt-öt forint) értékben! Amit akár óriási fejlődésnek is tekinthetnénk a Görgei iskola legutóbbi, 1 Ft-os (azaz 1 forintos!) ajánlati árához képest, amire akkor is minden jóérzésű csepeli megütközéssel reagált...

Németh Szilárd már eddig is gúnyt űzött nem csak a demokráciából, a népképviselet elvéből, a tisztességes hivatalnokok és szakemberek felkészültségéből, de gúnyt űzött a saját Fideszes frakciójának lojalitásából is. Tekintettel arra, hogy minden józan számítás szerint talán egy marok földet sem lehetne megvásárolni 5 forintért, így azt állítjuk: Németh Szilárd a reggel 8:00 órára összehívott rendkívüli képviselő-testületi üléssel immár a magántulajdon szentségén is túl mindenből gúnyt űz, ami egy tisztességes városvezetéshez lenne szükséges!

Ezt pedig nem elsősorban a magunk nevében, de minden csepeli nevében, akiknek a képviseletére felesküdtünk és akik elvárják, hogy munkánkat a legjobb tudásunk szerint végezzük, visszautasítjuk! Felkérjük egyben mindazon csepeli önkormányzati képviselőtársunkat, legyen akár ellenzéki vagy kormánypárti, hogy a képviselői esküjére visszagondolva utasítsa el Németh Szilárd hatalomtól megrészegült politikai ámokfutásának további támogatását!

Budapest, 2013. június 19.

Gergely István képviselő
Dobák István képviselő
Szenteczky János képviselő
Takács Krisztián képviselő

 
 
 
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr35368868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása