CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

SEGÍTSÉGET KÉR A VÖRÖSKERESZT A CSEPELIEKTŐL!!!

2013. augusztus 30. 05:55 - csú

Vöröskereszt-véradás-156_1.pngMa délután kettő és hat óra között a Magyar  Vöröskereszt szervezői véradásra várják a csepelieket a polgármesgteri hivatalba. A nyári balesetek és a szabadságolások miatt nagy szükség van az önkéntes véradókra!

Tisztelt Csepeliek!

Szeretném a segítségüket kérni, hogy a véradások sikeressége érdekében, ha lehetséges hirdessék meg minél több helyen a következő helyszínt:

2013. augusztus 30. (péntek) 14.00 és 18.00 között a Szent Imre térI polgármesteri hivatal földszinti nagytanácstermében, (a házasságkötő teremben) leszünk. A nyár és a szabadságolások miatt nagy szükségünk lenne a segítségükre. Hálás köszönettel:

Maisztorovics Nóra, területi véradásszervező

*****

A Csepel újság azt kéri, hogy, aki teheti, menjen el a véradásra, illetve a fenti felhívás szövegét a facebookon, twitteren és ahol lehet, ossza meg ismerőseivel. Köszönet a Magyar Vöröskeresztnek nyújtott segítségért!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr985482770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása