CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd városvezetése alatt mennyit fordítottak a csepeli oktatási intézmények fejlesztésére?

2013. szeptember 04. 14:04 - csú

Rákóczi-suli4.pngAz MSZP csepeli szervezetének elnöksége Németh Szilárd határolódjon el Orbántól! címmel közleményt jelentetett meg a saját honlapján. A közleményben a következőket írják:

"Magyarország ma már képes arra, hogy fejlessze iskoláit, oktatási rendszerét" – jelentette ki Orbán Viktor az új tanév első napján. Csakhogy Csepel erre már korábban is képes volt.

A korábbi MSZP-s városvezetés milliárdokat fordított a XXI. kerület oktatási és kulturális intézményeinek fejlesztésére. Ezek eredményeként, valamint a kerületi pedagóguskar áldozatos munkájának köszönhetően a csepeli gyerekek európai mércével mérve is XXI. századi színvonalú oktatásban részesülhetnek.

Mindezek alapján felszólítjuk Németh Szilárdot, hogy határolódjon el a miniszterelnökétől, és amennyire telik tőle, világosítsa fel Orbán Viktort, hogy az időszámítás nem velük kezdődött, mert az MSZP által vezetett önkormányzat 2010-ig egészen pontosan 2 850 millió forintot fordított a csepeli iskolákra, óvodákra, bölcsődékre, valamint az elmúlt három évben sorsukra hagyott művelődési házakra.

Felszólítjuk továbbá Németh Szilárdot, hogy számoljon be róla a csepelieknek: az ő városvezetése alatt mennyit fordítottak a kerületi oktatási és kulturális intézmények fejlesztésére és fenntartására!

Az MSZP csepeli Szervezetének elnöksége

Forrás: csepelimszp.hu

Fejlesztés helyett megszüntetés

A képen a Németh Szilárd polgármester nevével fémjelzett fideszes városvezetés által megszüntetett régi Rákóczi iskola

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr445494994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása