CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lakodalom Orbánéknál: villámkátyúzás közpénzen – Galéria

2013. szeptember 06. 09:13 - csú

Orbánéknak útjavítás.PNGPár nappal Orbán Viktor legidősebb lányának, Ráhelnek az esküvője előtt útfelújításokat és kátyúzásokat végeztek el a lakodalom helyszínére vezető utakon Csabdiban, illetve a területileg hozzá tartozó Tükröspusztán, ahol a vőlegény, Tiborcz István családjának a „tanyája” található.

Orbán Ráhel szeptember 7-én mondja ki a boldogító igent párjának, Tiborcz Istvánnak. A sajtóhírek szerint az esküvőt Budapesten, a  Margit körúti ferences templomban tartják. Ezt követően a mulatság a Fejér megyei Csabdi–Tükröspusztán folytatódik.

A tanyát másfél hete a hvg.hu munkatársai szerették volna megnézni, de onnan személyesen a vőlegény tette ki kollégáink szűrét. Mint akkor megírtuk, a "tanyára" vezető út kifejezetten rossz állapotú volt, tele kátyúkkal. Akkor Tiborcz István édesanyjától annyit sikerült megtudnunk, hogy szíve szerint inkább szűk családi körben ünnepelne Orbán Ráhel leendő anyósa, de a miniszterelnök szerint a fiatalok esküvője társadalmi esemény, rengeteg vendéget várnak a „tanyára”.

Meglepetéééés!

A helyieket meglepetésként érte a néhány napja felbukkant útjavító csapat, a közútkezelő embereinek munkába állására is maguk az ottlakók hívták fel a hvg.hu figyelmét. Mint lapunk munkatársának a helyszínen elmondták, a munkások néhány napja vonultak fel Csabdi és Tükröspuszta útjaira, amelyekkel egyébként több évtizedig senki nem foglalkozott. Most viszont beindult a söprögetés majd az aszfaltozás, amelyhez a darálót – a lakosok elmondása alapján – az önkormányzat kisbusza vontatta ki a javítandó útszakaszra.

A helyiek szerint egyértelmű, hogy a kormányfő lányának lagzija miatt indult be hirtelen az útfelújítás. Mint mondják, Tükröspusztán senki más nem lakik, csak Tiborczék. „Mi másért, ha nem a násznép zötykölődés nélküli kijutásáért álltak most neki hirtelen az út toldozásának, foldozásának?” – mondta egy helybeli. Információink szerint ráadásul nemcsak a Fejér, de a Zala megyei közútkezelő eszközei is láthatók a helyszínen.

Nézze meg a HVG képgalériáját az útfelújításról ITT 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr915497662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása