CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi választást Vácon

2013. szeptember 08. 22:57 - csú

Választásokhoz-221_1.jpgKovács Ágnes, a Fidesz-KDNP közös jelöltje nyerte a váci időközi önkormányzati választást vasárnap - közölte a város jegyzője az MTI-vel.

Deákné Szarka Anita, a város jegyzője elmondta, hogy hivatalos eredmények szerint a város 2-es számú egyéni választókerületében Kovács Ágnes 384 érvényes szavazatot kapott. Az MSZP és a Demokratikus Koalíció közös jelöltjeként induló Terényi Attila 315, a Jobbik jelöltjeként induló Homokiné Garancz Henrietta 55 szavazatot kapott. A 2909 szavazásra jogosult 30,4 százaléka vett részt.

A három független jelölt közül Zsoldos Mihályra nyolcvanegyen, Kiss Istvánra harmincan, míg Oberkamp Péterre húszan voksoltak. A jegyző tájékoztatása szerint a választáson  A 35 ezer lakosú Vác képviselő-testületében jelenleg tizennégyen politizálnak: hat fideszes, három szocialista, két kereszténydemokrata, egy jobbikos, valamint két független képviselő.

A választást Csuka István képviselő halála miatt kellett kiírni. (MTI)

Hírek, értékelések, vélemények a váci választásról ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr325501312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása