CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fel akarta robbantani magát egy férfi Csepelen

2013. szeptember 10. 12:58 - csú

Csepeli robbantós.PNGAz önkormányzat hivatalos weblapjának, a csepel.hu-nak a beszámolója szerint kivonult a terrorelhárítás is, miután a csepeli Karácsony Sándor utca – II. Rákóczi Ferenc út kereszteződése melletti emeletes házban egy 40 év körüli férfi azzal fenyegetőzik, felrobbantja magát. A környéket hermetikusan lezárták, folyamatosan érkeznek a rendőrökkel teli járművek, már több mint negyven áll a Rákóczi Ferenc út mellett – értesült a Csepel.info.

A helyszínen van Németh Szilárd polgármester és Borbély Lénárd alpolgármester is, akik felajánlották az önkormányzat segítségét az ott lakóknak, akiket csoportosan menekítenek ki a terrorelhárítók. Jelenleg az önkormányzat egyik termét készítik fel arra az esetre, ha a “bombás dráma” folytatódna. Facebook-os beszámolók szerint mesterlövészek is vannak a helyszínen.

12:12 – Leállították a Csepeli HÉV közlekedését, a helyszínre érkeztek tűzoltó autók is. Forrás: csepel.hu

További információk: ITT és  ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr355505745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása