CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Késsel fenyegetve raboltak autót Csepelen - az egyik elkövető rendőrkézen

2013. szeptember 18. 18:35 - csú

Rendőrség-123_1.pngA rendőrség elfogta azt a férfit, aki késsel fenyegetőzve, négy ismeretlen társával együtt autója átadására kényszerített egy csepeli bevásárlóközpont parkolójában augusztus 26-án egy másik férfit - közölte szerdán a police.hu-n a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A gyanúsított keddi elfogását követően, ruházatának átvizsgálásakor két csomag kábítószergyanús anyag is előkerült, melyet a nyomozók lefoglaltak.

A 20 éves budapesti fiatalember ellen rablás és kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a XXI. kerületi rendőrkapitányság.

A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A férfi társait továbbra is keresi a rendőrség - közölte a BRFK. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr155522707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása