CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Botrányt vizionál ma estére és fél a berezelt csepeli Fidesz-vezérkar

2013. szeptember 20. 05:59 - csú

002-NSZ-indián-269_2.pngCsepelen már fél a Fidesz-vezérkar. Még három év sem telt el kerületromboló munkájukból, de már félnek a csepeliektől.

Németh Szilárd polgármesterrel együtt rettegnek Orbán Viktor haragjától, a megsemmisüléstől. Mi lesz, ha nincs elég aláírás a rezsicsökkentős, a Kubatov-listák bővítéséhez szükséges íveken...

Ábel Attila berezelt fideszes csepeli alpolgármester felügyelete alatt szeptember 5. óta hirdetik a helyi fülkeforradalmi szócsövek, hogy

szeptember 20-án, pénteken 18:00 órakor lakossági fórumot tart Csepelen a rezsicsökkentés eddigi tapasztalatairól és annak folytatásáról Németh Szilárd országgyűlési képviselő, rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos, nem mellesleg Csepel polgármestere. A fórum, melynek vendége lesz Rogán Antal országgyűlési képviselő is, a Királyerdei Művelődési Házban lesz megtartva"

Németh Szilárd soha életében nem volt kormánybiztos, ez biztos. Orbán Viktornak azért megvan a magához való esze...A magyar nyelvet kerékbe törő szófordulatoktól most tekintsünk el, koncentráljunk a lényegre, a rezsicsökkentős fórumra. A Fidesz attól fél, hogy nem lesz elég a terem megtöltéséhez a fülkeforradalmi mameluk sereg, hiába' szól 15 napja a toborzó, hiába' küldözgetik milliókért az Orbán Viktor és Németh Szilárd által aláírt meghívókat, és esetleg még a Belváros, az V. kerület polgármestere sem elég delejes a rezsicsökkenők szemében.

Ábel Attila fideszes csepeli alpolgármester berezelt, és ezért főmunkaidőben végzett másodállásában, a csepel.infónál közzé tette, hogy „Bajnai pártja, az Együtt-PM szervezetei azt a feladatot kapták a pártvezértől, hogy lehetőleg zavarják meg, és keltsenek botrányt ezeken a fórumokon. Hozzáteszi: „Mivel Csepelen Bajnai pártja adja majd a 2014-es parlamenti jelöltet az MSZP helyett, könnyen előfordulhat, hogy itt is megpróbálkoznak a rendezvény megzavarásával."

Ugye, értik az üzenetet!? Ha a lefutott rezsicsökkentési cirkusz vagy Orbán Viktor személyes noszogatása nem volna elég vonzó az elpilledő reménybeli hallgatóknak, akkor menjenek a fórumra a várható bulváros botrányért. Ami kevésbé érthető, azt mindjárt segítünk megfejteni. Ábel Attila jól tudja, sem az Együtt-PM sem más ellenzéki szerveződés nem fog botrányt okozni az ő és a Fidesz kedvéért, mégis ezt írja, hogy „itt is megpróbálkoznak a rendezvény megzavarásával". Figyelem! az IS-en van a hangsúly. A csepeli Fidesz-média ugyan egy szót sem szólt róla, de tény: Szigetváron nem rég valóban volt botrány az illuzionisták (Fidesz-KDNP) rezsicsökkentős buliján. A csepelihez hasonlóan ott is nyílt – előre meghirdetett fórumot – rendeztek. A szeánszra mégsem engedték be az Együtt-PM helyi két képviselőjét, mert nem írták alá a rezsicsökkentős ívet. Biztonsági emberekkel vezettették ki őket a teremből. Ebből lett egy-két napos országos botrány. Ábel Attila erre utal kitalációjában. Ha rosszindulatúak lennénk, akkor azt mondanánk, hogy Csepelen a Fidesz hasonlóra, vagyis ívek aláírattatására és a vele egyet nem értők, az esetleges vitázók eltávolítására, magyarán valóban botrányokozásra készül.

A rosszindulat távol áll tőlünk, mi biztosak vagyunk abban, hogy Németh Szilárd, Ábel Attila és állandó tettestársaik a bulváros fordulatot egyszerű (Fidesz-szerű) közönségtoborzónak szánták a csepeliektől való félelmük leplezésére...

L U X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr315524337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása