CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szenteczky János: Németh Szilárd már ügyészi szerepben (is) tetszelegni akar

2013. november 04. 04:44 - csú

Szenteczky János_1.jpgNémeth Szilárd nem nyugszik! Nem nyugszik és nem fogadja el nem csak a rendőrség, de már az ügyészség véleményét, illetve határozatát sem! Abbéli igyekezetében, hogy engem besározzon, sőt büntető eljárások tucatjának indításával kriminalizáljon és így állítson félre már a józan ítélőképességét is elveszítette. Egy, a napokban átvett hivatalos iratból értesültem arról, hogy nem csak egy újabb feljelentést bukott el velem szemben, hanem még az ügyész szerepét is átvenné – pótmagánvádlóként! Ezúttal ezt utasította el végzésében a kerületi bíróság!

                           

          Hol a határa annak, ameddig egy felelős politikus szerepében tetszelgő Fideszes a nemtelen küzdelmekben elmehet? Meddig lehet még egy embert üldözni, családnevét büntetlenül és főleg alaptalanul bemocskolni? Mindezt közpénzből fizetett csókos ügyvédek irodájával végrehajtatva?!

                                    

          Miért van az, hogy a csepeli önkormányzat jelenlegi vezetői 2010 óta az elszámoltatás szitokszava mögé bújva a személyem bemocskolásával takargatják városvezetői inkompetenciájukat?!

                                                

          Miért van az, hogy mind a mai napig nem voltak képesek egy korrekt és átlátható kimutatást készíteni arról, hogy hány esetben és milyen feljelentést tettek Csepelen, illetve, hogy ezek milyen stádiumban vannak? Miért nem képesek bemutatni a csepelieknek, hogy minderre (a politikai ellenfeleik nemtelen lejáratására) kinek és mennyi közpénzt fizettek, illetve fizetnek most is?

                                                          

          És vajon – ha már a jogi ügyeknél tartunk – vajon miért nincs az is bemutatva, hogy az elmúlt három év jogi- és gazdasági ámokfutásuk következményeként az egyes bíróságokon hány kártérítési per fut az önkormányzattal szemben, amit majd a következő városvezetőknek kell teljesíteniük – szintén közpénzből?!

                                                    

          Biztosan azért nincs válasz ezekre a kérdésekre, mert így megtehetik, hogy a zavaros elszámoltatási ügyeikbe keveredve csak azokat kommunikálhassák, ami számukra kedvező képet mutat! Azokat viszont öntik a csepeliekre minden általuk közvetve, vagy közvetlenül írt és persze szintén közpénzből, a csepeliek pénzéből finanszírozott módon, illetve csatornán át.

                                               

          És eszük ágában sincs arról tájékoztatni a csepelieket, hogy hány és hány ügyet indítottak el, amelyeket immár jogerősen is elutasított az ügyészség – méghozzá bűncselekmény hiányában! Épp úgy, mint a mostani bejegyzésem témáját adó ügyben is.

                                             

           Ahogyan arról sem tájékoztatják a közvéleményt, hogy amikor mi megyünk bíróságra az igaztalan állításaik miatt, akkor ott fülüket-farkukat behúzva kell bocsánatot kérniük – mint legutóbb Takács Krisztián képviselőtársam ügyében épp ezen a héten a bíróságon.

                                                

          Pedig jó lesz, ha hozzászoknak! Hozzászoknak nem csak a bocsánatkérésekhez, de ahhoz is, hogy egyre több üggyel kapcsolatban lesz lehetőségem a legkeményebben fellépni velük és talpnyalóikkal szemben, akik igaztalanul bíróság elé hurcoltak. Már most felkészülhetnek arra, hogy a legkeményebb büntetőjogi- és polgári jogi felelősséget fognak viselni. Felelni fognak a hamis vád elkövetéséért és súlyos vagyoni kártérítést fognak fizetni az engem és a családomat ért sérelmekért! Ahogy korábban is írtam már: Most akkor én jövök!

                                           

Forrás: SZENTECZKY.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr495609539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása