CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

NÉMETH SZILÁRD: "NEM VAGYOK PEDOFIL"

2013. november 14. 05:59 - csú

NSZ-sorozat-sportosokkal.png

Csepel fideszes polgármesterét senki sem vádolta pedofíliával. Ennek ellenére Németh Szilárd szükségesnek tartotta, hogy sajtótájékoztatóján bejelentse: "Nem vagyok pedofil". Miért? Mi történt?

                                                                         

Az Orbán-kormány irányítása alatt álló Magyar Távirati Iroda hírét egyetlen szó, egyetlen betű változtatása nélkül közöljük, a címet - Németh Szilárd szavait - mi emeltük ki a szövegből, a képeket a fideszes irányítású csepeli önkormányzat által fizetett alkalmazott készítette:

                           

Pártok-Fidesz

Németh Szilárd visszautasítom az Együtt-PM politikusának vádjait

                                                                    

Budapest, 2013. november 13., szerda (MTI) - Németh Szilárd csepeli polgármester a leghatározottabban visszautasítja az Együtt-PM politikusának vádjait, aki a csepeli konzultációval összefüggésben a „politikai pedofília” vádjával illette a fideszes politikust, országgyűlési képviselőt.

                                      

    Németh Szilárd szerdai sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre reagált Szabó Szabolcs, az Együtt-PM és az MSZP közös országgyűlési képviselőjelöltje által közöltekre, aki a sajtóban megjelent hírek szerint kifogásolta, hogy az iskolai üzenő füzetben szólították fel a szülőket a csepeli képviselőtestület által kezdeményezett konzultáción való részvételre.

                                                           

    A fideszes polgármester azt mondta: a leghatározottabban visszautasítja, hogy nevét ilyen szövegkörnyezetben említsék, és jogászaival vizsgálja, tud-e feljelentést tenni az ügyben. A pedofília ugyanis nem politikai műfaj – tette hozzá -, hanem a büntető törvénykönyv által meghatározott szexuális bűncselekmény, „én pedig nem vagyok pedofil” – hangsúlyozta.

    A demokrácia szerinte megengedi, hogy a képviselőtestület fontos kérdésekben konzultációt indítson, ráadásul ezt olyan fontos közéleti kérdésekben tették, amely mélyen érinti az iskolákat is, nem pártpolitikát vittek be oda – mondta.

                                                         

    Emlékeztetett: arra várnak választ az emberektől, fontosnak tartják-e hogy közpénzt fordítsanak a csepeli hajléktalanokra és egyetértenek-e azzal, hogy közterületen lehet életvitelszerűen élni. Emellett a plakátolás ügyében is kérdéssel fordulnak az emberekhez – ismertette.

                                     

bet \ bdó

                                                

MTI 2013. november 13., szerda 13:17

Ennyi a hír.

Az előzmény ITT és ITT olvasható, nézhető meg

RÁADÁS:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr815631927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása