CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megnyílt az Együtt 2014-PM csepeli irodája, ma már várja az érdeklődőket

2013. november 18. 02:21 - csú

együtt PM-csepel 2.JPGNovember 15-én megnyílt az Együtt 2014-PM csepeli irodája. A rendezvényen megjelent Karácsony Gergely országgyűlési képviselő, valamint az MSZP csepeli szervezetének Takács Krisztián vezette küldöttsége is. Az iroda hétfőtől fogadja az érdeklődő csepeli polgárokat, akik nem csak aktivistákkal, hanem Szabó Szabolccsal, az ellenzéki összefogás közös képviselőjelöltjével is találkozhatnak. Az irodahelyiségben a jövőben  politikai és kulturális programok is  lesznek. Részletek:

                                                                                                                               

Hivatalosan is megnyílt az Együtt 2014-PM csepeli irodája. a Csepel Pláza oldalában, a II. Rákóczi Ferenc út 155. szám alatt található helyiség teljesen megtelt a párt csepeli tagjaival, aktivistáival és szimpatizánsaival. A megnyitó alakalmából Csepelre látogatott Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért Párt országgyűlési képviselőjelöltje is, valamint az MSZP helyi szervezetének küldöttsége is képviseltette magát, Takács Krisztián vezetésével.

                                  

Az irodaavató összejövetel nyitányaként Szabó Szabolcs, az ellenzéki összefogás közös képviselőjelöltje, Karácsony Gergely, valamint Takács Krisztián is kijelentette, hogy az ellenzéki összefogásnak Csepelen és Soroksáron mindenképpen le kell győznie az Orbán-Simicska rezsim jelöltjét. Ezért mindent meg fog tenni az Együtt 2014-PM és az MSZP. Ezt követően késő estig tartott a kötetlen hangulatú rendezvény.

                            

A most átadott iroda minden hétköznap 14-18 óra között várja a csepelieket, ahol nemcsak a pártszövetség aktivistáival, hanem hétfő délutánonként előzetes egyeztetés után Szabó Szabolccsal is találkozhatnak. Ezenkívül rövidesen klubrendezvényeket indítunk, így reményeink szerint az iroda a helyi közösségi élet fontos színterévé válik.

                                             
Forrás: Az Együtt 2014-PM Csepeli Szervezete

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr655638565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása