CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ügyvédet bántalmazott egy fideszes polgármester, de nem hivatali minőségében

2013. november 19. 10:33 - csú

Stop221.jpgLefejelt egy ügyvédet a Nógrád megyei Tolmács fideszes polgármestere, miután parázs vita támadt a két férfi között - értesült a Blikk. Az ügyvédet nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel ápolják.

 

 

Hajnis Ferenc polgármester szerint valóban volt egy "kisebb incidens", de ez magánügy. Az esetet a rendőrség is vizsgálja. Részletek:

 

 

Nyilatkozatát a fideszes politikus később azzal egészítette ki, hogy korábbi magánjellegű vitáját szerette volna békésen rendezni az ügyvéddel, de az részeg volt és agresszív. Hajnis kiemelte, hogy nem hivatali minőségében verekedett, ráadásul az eset nem az utcán, hanem magánterületen történt.

 

 

Az ügyvéd, akinek hétvégi háza van a településen, a TV2 Tények című műsorában nyilatkozott. Állítja: egy kortyot sem ivott soha. "A polgármester először még mondta is, hogy direkt úgy üt, hogy ne látszódjon. Elsőre elmenekültem, de következő találkozásunkkor ismét nekem esett" - fogalmazott.

A lap szerint az ügyvéd nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel - orrcsonttöréssel és agyrázkódással - kórházban van.

 

 

Több helyi lakos szerint Hajnis Ferenc többször is megütötte az ügyvédet, akinek dőlt a vér az orrából. Egy tolmácsi nő szerint a polgármester üvöltve ment neki az ügyvédnek, még a rendőrséget is ki kellett hívni.

 

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság valóban vizsgálja az ügyet, egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak. (Forrás: Blikk és hvg.hu)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr915643649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása