CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeliek megcsúfolása a szigorúan titkos Fidesz-bulin

2013. november 29. 09:59 - csú

Buli.PNGAz előkészítése és a lebonyolítása is szigorúan titkos volt annak a bulivá züllesztett rendezvénynek, amelyen állítólag az Aranycsapat londoni 6:3-as győzelmének hatvanadik évfordulóját köszöntötték a fideszes városvezetők Csepelen, a Királyerdei Művelődési Házban.

                                                                   

 

A Szent Imre téri Németh Szilárd-féle terrorházának propagandagépezete hivatalos szócsövén, a csepel.hu - n keresztül utólag számolt be a történtekről  Másodszor ünnepelték Csepelen az évszázad mérkőzését címmel. A tudósításból kitűnik, hogy az Aranycsapat még élő két játékosa közül egyik sem volt ott az eseményen. Grosics Gyula vagy Buzánszky Jenő távolmaradására az írásból nem kaptunk magyarázatot. Ellenben azt sem tudhattuk meg, hogy mit keresett a titkos szeánszon Wittner Mária meg a Kárpátia zenekar. Magyarázat helyett az ötvenes évek politikai hangulatát idéző protokoll-felsorolást olvashattunk. Megtudhattuk, hogy a szeánszon ott volt a fideszes polgármester, Németh Szilárd és párttársai az alpolgármesterek: Borbély Lénárd, Ábel Attila, és Morovik Attila. Így ebben a sorrendben – a brezsnyevi idők protokollja szerint jelezve, hogy Borbély azért fontosabb mint Ábel. Még Sanma Gábor, Németh  kabinetfőnöke is meg lett nevezve! (Nehogy már baja legyen szegény újságírónak…) E kiváló  férfiúk sorrendbe rakása után már nem maradt hely és erő a megjelent rangos focisták, sportolók megnevezésére, ők a helyi potentátok mellett a felsorolás végére,névtelenül,  a futottak még kategóriába kerültek a fideszes szócsőben. Ez azonban csak hagyján...

                                                                

 

Czibor Zoltán - Aranycsapat és Csepel.PNGA tudósításban Czibor Zoltán említésénél szó sem esik a Csepeli Vasasról és arról, hogy ő alig egy évvel az évszázad mérkőzése előtt még a Csepelben focizott. A Csepel SC-ről, amely olimpiai és világbajnokok sorát adta a magyar sportnak egy szó el nem hangzik a tudósításban. Törvényszerűen vezetett ide az az út, amelyre Németh Szilárd és állandó tettestársai (Ábel, Borbély, Morovik) állították a helyi közéletet. A Csepel SC-ből fekete bárányt csináltak a maguk számára, a csepeliekből, köztük sportolók százaiból, a csepeli város- és sporttörténelemből pedig gúnyt űznek.

                                                                                  

 

L U X

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr575666625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Z0RR0 2013.11.30. 07:26:22

A Csepel SC-nek beígérték már az új stadiont?
süti beállítások módosítása