CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ingyenes program Mikulásra a Kishangya Focisuliban

2013. december 06. 02:22 - csú

Focisuli.PNGA Kishangya Focisuli Mikulás alkalmából 2013. december 6-án 17 órakor nyílt, INGYENES edzést tart az Ady Iskolában (1204 Budapest, Ady Endre u. 98.)! A gyerekek kipróbálhatják, milyen is igazi Kishangyaként rúgni a labdát! A rendezvény ingyenes, viszont a létszám ismeretéhez regisztrációhoz kötött!

A programra 3-10 éves kor közötti lányokat, fiúkat várnak sok szeretettel.

Bővebb információ a Kishangya Focisuli weboldalán: https://sites.google.com/site/kishangyafocisuli/hirek/meglepetesanagyputtonyostol

A Kishangya Focisuliról:

A Kishangya Focisuli célja egy újabb mozgásra hívó, sportolási lehetőséget kínálni a pesterzsébeti, soroksári, csepeli, kőbánya-kispesti és környékbeli gyerekeknek. A Focisuli célkitűzése nem profi focisták nevelése a gyerekekből, azaz a hobbi szint, amit megcéloztak. Várják emiatt a nagyon ügyes és a kevésbé tehetséges lányok és fiúk jelentkezését is. A heti rendszerességű edzéseket egyrészt a gyermekek nagyon várják, készülnek rá, másrészt a mozgás az életük szerves részévé válik, amit a későbbiekben is igényelni fognak. A Kishangya Focisuliban tehát nem hivatásos labdarúgók képzése zajlik, viszont a hobbi szinttel együtt csapatszellemet, egymásért való kiállást és némi fegyelmet is tanulnak a gyerekek, miközben nagyon jól szórakoznak. Az edzésekre ugyanúgy várnak lelkes lányokat, mint fiúkat, egy csapatban edzenek a gyerekek.

Kapcsolat, bővebb info:

Tóth Béla edző "Béla bácsi"

06 30 416 3166

focisuli.kishangya@gmail.com 

https://sites.google.com/site/kishangyafocisuli/ 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr495677096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása