CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi folyik Csepelen?

2014. január 07. 09:56 - csú

Csőtörés az ÁMK-nál-20130106.PNGBlikk-információ: Rövidre sikerült az első tanítási nap az új évben Csepelen, a Simon Bolivár sétányi iskolában: szó szerint elúszott az iskola a kisdiákoknak.  Egy  csőtörés miatt ugyanis elmaradtak az órák, és hazaküldték őket.

Egy 300 milliméteres PVC víznyomócső repedt el hosszában a Simon Bolivár sétányon. A helyi bölcsödéből, óvodából és iskolából hazaküldték a gyerekeket – tájékoztatott a Fővárosi Vízművek.

A legtöbb szülő azonban – ez volt az első munkanap az évben – nem tudta megoldani, hogy gyermekéért menjen vagy magával vigye dolgozni. Így azok a gyerekek, akik nem tudtak hazamenni a Nagy Imre Általános Művelődési Központban tanári felügyelet mellett a gyermekmegőrzőben töltötték a napot. Azt ígérték, délutánra kijavítják a hibát, ám addig csak a tűzcsapból szerezhettek ivóvizet a lakók Csepelen.

Egy hónapon belül harmadszor fordul elő, hogy csőtörés miatt kell bosszankodniuk a csepelieknek. Karácsony előtt 500 ember maradt víz nélkül, amikor egy 150 milliméteres víznyomócső tört el. Legutóbb vasárnap az uszodában volt csőrepedés, ami miatt be is zárták a strandfürdőt. A csepeliek szerint az elöregedett csatornarendszert kéne felújítani, mert bármikor előfordulhat egy újabb eset. A Simon Bolivár sétány víznyomócsöveit például 1987-ben fektették le. (Blikk.hu- fotó: MTI))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr815742647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása