CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felrobbant egy budapesti bank

2014. január 13. 08:09 - csú

Robban.PNGHétfő hajnalban ismeretlen okból felrobbant és kiégett a Budapest Bank Béke téri fiókja. Szemtanúk előtte egy motorost láttak elhajtani. A környék most járhatatlan.

Hajnali 4 óra körül egyelőre ismeretlen okból felrobbant, majd kiégett a Budapest Bank egy budapesti fiókja. A XIII. kerületben, a Lehel út 70-72. alatt található pénzintézményhez rendőrök, tűzoltók és mentők érkeztek, a helyszínelés elkezdődött - közölte munkatársunk.

Az MTI azt közölte, hogy szemtanúk egy motoros láttak a robbanás előtt elhajtani a helyszínről. 

A rendőrség először annyit mondott, hogy hétfőn 4 óra 18 perckor a Lehel úton egy bank épületének utcafronti fala robbanás miatt kidőlt, az okot vizsgálják, személyi sérülésről nem kaptak információt.

A Béke tér és a Róbert Károly körút között teljes szélességében lezárták az utat, ami a villamos- és buszközlekedést is érinti: a 14-es villamos Káposztásmegyer és a Frangepán utca között közlekedik, onnan a Lehel térig villamospótló autóbuszok közlekednek terelt útvonalon, illetve ugyancsak terelt útvonalon közlekedik a 105-ös autóbusz.. A Lehel utca érintett szakaszán gyalogosan sem lehet közlekedni.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint mintegy tíz négyzetméter területen kirobbant egy bank épületének oldalfala a Lehel utcában, ahol két, egyenként nyolcemeletes épület közötti átjáró részben több bankfiók is található, ezek egyikénél történt a robbanás.

A tűzoltók az egyik nyolcemeletes épületből kikísérték a lakókat, akiket a helyszín átvizsgálása után visszaengedték otthonukba.

Forrás: HVG.HU és MTI

A legújab információk a bankrobbanásról ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr205755721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása