CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila vádlott?

2014. január 19. 05:59 - csú

Ábel sapkában-333.pngEltűnt a Csepeli Hírmondó. Ezt állítja egyik olvasónk, aki amúgy nem nagy rajongója a fideszes városvezetés nyomtatott szócsövének. Most azonban a saját szemével szeretné látni, hogy igaz-e a hír, amit a másik két fideszes szócsőben, a csepel. hu-ban és a csepel.info-ban olvasott szóról szóra azonos szöveggel.

Bár a Hírmondónak és a három szócsőnek Ábel Attila alpolgármester, a fő-fő főnöke és szorgalmas feltöltője, hihetetlennek látszik a bejelentés, illetve éppen ezért kíváncsi olvasónk a valóságra.

A beharangozó alapján ugyanis Ábel Attila vádlott. Ezt írják, idézzük:

„A legfontosabb az, hogy jobb legyen Csepelen élni- mondja Ábel Attila alpolgármester a vele készült interjúban, amiben az elmúlt hónapokban hangoztatott vádakra is válaszol.”

Mi tudjuk, hogy a vádakra csak a vádlott válaszolhat, ezért elírásra gyanakszunk. Olvasónk azonban mást is tud. Tudja, hogy Ábel Attila korábban  leközölt hazugsága miatt egyszer már jogerősen helyreigazításra kötelezték a Csepeli Hírmondót, és többször írásos dühkitörései okán érték tetten a derék grafomán alpolgármestert, aki nyilatkozataival gyakran teszi nevetségessé, gúny tárgyává főnökét, Németh Szilárd polgármestert.

Csak nem? Nem, nem, az nem lehet…De mégis? Lássunk tisztán! Most bizony nem gyanúsításról, hanem  vádakról van szó, és az már nem gyerekjáték. Ki vádolja ezt a kiváló politikust és mivel vádolja? A közpénzből fizetett lap fellapozása nélkül nincs válaszunk sem a vádakra, sem a választ váró kérdésekre Mi mást tehetünk? Várunk a Hírmondóra. De hogy fogjuk kibírni amíg megérkezik?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr715769796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása