CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelről startol a bringaménes

2014. január 20. 01:23 - csú

Tavasztól 76 kölcsönzési ponton több mint ezer kerékpár vehető használatba. Az index.hu munkatársai a volt Csepel Művek területén kialakított  bázison nézték meg a bringákat és a dokkoló egységeket

Elkezdődött a MOL Bubi közbringarendszer kerékpárjainak összeszerelése a Csepel Kerékpárnál. A bicikliknél alapkövetelmény a defektmentes abroncs, a megszokottnál jóval nagyobb teher- és strapabírás, illetve az extra biztonsági felszerelés: a teljesen zárt fékrendszer vagy a folyamatosan működő (megállás után is világító) lámpák.

Bubi-Csepel bringa.PNGA kerékpárosok biztonságán kívül a tervezők gondoltak a bringák védelmére is: a lopásvédelem érdekében minden bringában lesz majd GPS, ezáltal a bicajokat könnyedén nyomon lehet követni. A BKK-val kötött megállapodás értelmében a T-Systems Magyarország végzi a rendszer-integrációt, biztosítja az adatkommunikációt és a speciális szoftvermegoldásokat, alvállalkozójaként a főbb rendszerelemek pedig a német Nextbike GmbH-tól érkeznek. A BuBiról ide kattintva olvashattok részleteket.

Mia MOL Bubi? A tájékoztató ITT olvasható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr155770094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása