CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rettegés, acsarkodás a csepeli fideszes városvezetők körében

2014. január 21. 05:43 - csú

MÁR A ROKONOK SINCSENEK BIZTONSÁGBAN...

00-1a- eltorzult 254.pngÖnkormányzat-közeli információk szólnak arról, hogy a polgármester asszisztensének egyik családtagja, akinek korábban a helyi városgazdánál találtak állást, valamiért kegyvesztett lett és útilaput kapott. A szenvedő alany azonban még az elbocsátó szép üzenet kézhezvétele előtt betegállományba vonult, s úgy döntött nem hagyja magát kirúgni, s ügyvédhez fordult. Pereskedés lesz az esetből, amely nem vet jó fényt az amúgy is sötét homályban tévelygő önkormányzatra. Nem elképzelhetetlen, hogy az eset példaként szolgálhat mások számára is

"Elbizonytalanodtak, s mint egy sarokba szorított patkány, acsarkodva támadnak. Félelmüket próbálják palástolni e magatartással, mert egyre inkább eluralkodik rajtuk a rettegés, hogy szépen megformált álmaik egy pillanat alatt köddé válhatnak. Bizony, úgy sokkal nehezebb focizni és gólt rúgni, ha van egy másik elszánt csapat is a pályán – s az ellenük játszik! Az egyre inkább eluralkodó fejetlenség és kapkodás már itt a kerületben is érzékelhető. A nagy műgonddal betelepített rokonság sincs száz százalékos biztonságban. Aki hajszálnyit is eltér az irányvonaltól, az utcára kerül..." - olvashatjuk a Már a rokonok sincsenek biztonságban című diagnózist a HÍRKOMP-ban, a csepelieknek és soroksáriaknak szóló weblapon. A részletek a következők:

A nagyívű, több évtizedes uralkodásra berendezkedő fideszes hatalom rövidesen komoly problémákkal találja szemben magát. Az egész pályás letámadás eredményeként minden posztra saját rokonaikat, ismerőseiket, politikai vazallusaikat és megfélemlített párttársaikat ültető vezetés büszkén hirdette: csak a Fidesz!

Nos, ez idáig így is volt, eddig egyedül játszottak a pályán. Most azonban szörnyű gonddal találták szemben magukat: megjelent a pályán az erős és egységes ellenfél.

Ettől a pillanattól kezdve elbizonytalanodtak, s mint egy sarokba szorított patkány, acsarkodva támadnak. Félelmüket próbálják palástolni e magatartással, mert egyre inkább eluralkodik rajtuk a rettegés, hogy szépen megformált álmaik egy pillanat alatt köddé válhatnak. Bizony, úgy sokkal nehezebb focizni és gólt rúgni, ha van egy másik elszánt csapat is a pályán – s az ellenük játszik!

Az egyre inkább eluralkodó fejetlenség és kapkodás már itt a kerületben is érzékelhető. A nagy műgonddal betelepített rokonság sincs száz százalékos biztonságban. Aki hajszálnyit is eltér az irányvonaltól, az utcára kerül. (Ha nem csinált semmit, még akkor is előfordulhat, hiszen mindig akad egy még megbízhatóbb harcostárs, vagy egy még közelebbi, még kedvesebb rokon, akinek helyet kell csinálni…)

Önkormányzat-közeli információk szólnak arról, hogy a polgármester asszisztensének egyik családtagja, akinek korábban a helyi városgazdánál találtak állást, valamiért kegyvesztett lett és útilaput kapott. Azonban a szenvedő alany, még az elbocsátó szép üzenet kézhezvétele előtt betegállományba vonult, s úgy döntött nem hagyja magát kirúgni, s ügyvédhez fordult.

Pereskedés lesz az esetből, amely nem vet jó fényt az amúgy is sötét homályban tévelygő önkormányzatra.

Nem elképzelhetetlen, hogy az eset példaként szolgálhat mások számára is, és egyre többen védik meg jogi úton érdekeiket, s szereznek elégtételt a megaláztatásokért, az igaztalan támadások elszenvedéséért, a méltánytalan bánásmódért.

Ahogy közeledünk a választásokhoz, úgy válik egyre nyilvánvalóbbá, hogy a mostani vezető garnitúrát elnyeli a történelem süllyesztője, s remélhetően soha többé nem kerülnek a hatalom közelébe.

Mert erre alkalmatlanok: s ezt az elmúlt csaknem négy évben tetteikkel, viselkedésükkel, megnyilvánulásaikkal be is bizonyították.

A végkövetkeztetés: Németh Szilárdnak és csapatának, országos főnökeikkel együtt el kell tűnniük a hatalomból!

LéT.

Forrás: hirkomp.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr995770187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása