CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd hallani sem akar róla, de ön ne feledje!

2014. január 26. 05:43 - csú

Németh új képe-2013-234_1.pngTudja, hogy

  • Németh Szilárd polgármester még mindig nem szólította fel a csepeli önkormányzati társaságok vezetőit, a tavaly év végén kifizetett prémiumok 2 millió forint feletti részének visszafizetésére? Mint ismeretes, 2013 végén Orbán Viktor kormányfő és Tarlós István főpolgármester is intézkedett az állami és fővárosi cégek vezetői részére kifizetett nagy összegű prémiumok, jutalmak 2 millió forint feletti részének visszafizetése, esetleges jótékony célokra való felajánlása érdekében.

A Csepeli Városgazda Zrt. vezetője Werner Péter 6 millió forintot, a Csepeli Városkép Kft. vezetője Vida István pedig 5 millió forint prémiumot vehetett fel, azonban a polgármester még mindig nem intézkedett a 2 millió forint feletti összegek visszafizetéséről, és nem is tájékoztatta mulasztásának okairól a csepelieket. 

Tudja, hogy…

  • Németh Szilárd polgármester hónapok óta nem válaszol az MSZP Csepeli Szervezetének nyílt levelére? Korábban több fórumon volt olvasható a „Csepel-Szentlőrinc tengely” kapcsán feltárt kapcsolatok, összefonódások néhány vonatkozása, Werner Péternek, a Csepeli Városgazda Zrt. vezérigazgatójának vélhetően szabálytalan ügyletei. Az ügyek napvilágra kerülését követően az MSZP csepeli frakciója kezdeményezte a téma képviselő-testületi ülésen való napirendre tűzését, amit a fideszes többség leszavazott, a polgármester pedig azóta sem válaszol a nyílt levélben leírtakra.

Tudja, hogy…

  • Németh Szilárd több mint fél éve nem teszi közzé a Csepelen létrehozott Nemzeti Dohányboltok listáját, címeit, a kialakításukkal kapcsolatos önkormányzati feltételeket? Még 2013. július 29-én a csepelujsag.blog.hu a lakosság tájékoztatása érdekében javasolta, hogy a polgármester úr tegye közzé a csepeli dohányboltok címjegyzékét, azt, hogy az önkormányzati helyiségeket milyen feltételekkel adták ki a trafikokat nyert pályázóknak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr585781533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása