CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli baloldali összefogás nyílt fóruma a Munkásotthonban

2014. január 30. 05:43 - csú

Összefogás-logó.PNGMa este 18 órai kezdettel tartja meg első fórumát a csepeli  baloldali ellenzéki összefogás a Munkásotthonban.

A szervezők  az oktatást és a gyerekeket, a diákokat, a pedagógusokat helyezik a középpontba. Az érdeklődőkkel és a meghívott vendégekkel arra keresik a választ, hogy 2014 után a felemelkedés esélyét miként lehet megteremteni a felnövekvő új generációnak.

A  fórum kínál lehetőséget arra, hogy a nagy nyilvánosság előtt is bemutatkozzon dr. Szabó Szabolcs, a csepeli-soroksári ellenzéki összefogás. a 17-es egyéni választókerület (17.számu evk) országgyűlési képviselőjelöltje, az Együtt-PM helyi szervezetének elnöke.

A találkozón részt vesz és az érdeklődök kérdéseire, javaslataira válaszol Kunhalmi Ágnes (MSZP), Szelényi Zsuzsanna (Együtt-PM) és Niedermüller Péter (DK)

A fórumra minden érdeklődőt várnak a szervezők:

Pedfórum-kép.PNG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr715787753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása