CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felébredtek végre Csepelen! Nyilvánosak a képviselők 2014-es vagyonnyilatkozatai

2014. február 03. 12:00 - csú

Borbély-Németh_2.jpgVasárnapi cikkünk megjelenése, Németh Szilárd és Borbély Lénárd vagyonnyilatkozatának közlése UTÁN végre a csepeli fideszes városvezetés is teljesítette kötelességét: hivatalos szócsövükben, a csepel.hu internetes hírportálon nyilvánosságra hozták a csepeli önkormányzat képviselőinek legújabb vagyonnyilatkozatát. A korábbi, a 2011-es, a 2012-es és a 2013-as képviselői vagyonnyilatkozatok is megismerhetők ugyanitt. 

A weblapon 2008-ig visszamenőlegesen elérhető az önkormányzat valamint az önkormányzat cégeinek, intézményeinek valamennyi gazdasági szerződése és kifizetése, melyeket a Csepel.hu "Hivatal" menüpontjában, az "Üvegzseb" címen találhatják meg az érdeklődők.

Hazudozás nélkül azonban ezt a hírt sem tudta közölni a csepel.hu. A kisajátított, önkormányzatinak álcázott Fidesz-szócső azt hazudja, hogy "2010 októbere előtt Csepelen sem a vagyonnyilatkozatokat, sem a szerződéseket nem hozta nyilvánosságra az akkori vezetés a kerület honlapján." 

A hivatal pénzügyi vezetője és jegyzője 2010. előtt   is minden törvényben meghatározott tényt, adatot nyilvánosságra hozott a szebb és becsületes napokat is megért csepel.hu - n. 2010-ig ugyanaz volt a hivatal pénzügyi vezetője és jegyzője, aki most. Teljesítették kötelességüket. 

A rettegő falkaforradalmi fideszes városvezetők 2011. januárjában a csepel.hu - ról - a testületi anyagok kivételével - ELTÜNTETTÉK az addig megjelent összes hírt és adatot, 11 év munkájának a dokumentumait.(1999-ben kezdett működni a csepel.hu.)  Németh Szilárd polgármester,  Ábel Attila alpolgármester és állandó tettestársai a Csepp TV Kft-ből kigyötört Csepeli Városkép Kft asszisztálásával végképp el akartak törölni mindent. Hamarosan a Szent Imre téri eltörlők, a rettenetesnek látszó, de valójában rettegő falka eltörléséről döntenek majd a csepeliek...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr525795680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása