CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcsnak bajai halászlét főz Bajnai Gordon

2014. február 21. 05:59 - csú

Szabó Szabolcs a facebookról.jpgAmikor hírül adtuk, hogy Szabó Szabolcs, a csepeli és soroksári baloldali összefogás országgyűlési képviselőjelöltje megszerezte az induláshoz szükséges ötszáz aláírást, akkor még nem tudtuk, hogy más elismerést is fog kapni. A Bors cikkéből kiderül van még ráadás is.

Komoly jutalmat helyezett kilátásba Bajnai Gordon az Együtt–PM országgyűlési képviselőjelöltjeinek. 

A volt miniszterelnök ugyanis azt ígérte, hogy a leggyorsabb jelöltnek – aki eléri az ezer aláírást – egy kiadós bajai halászlét főz – tudta meg a Bors.

Nos, a jelöltek és aktivistáik nem is tétlenkedtek, alig egy nap alatt meglett a győztes. Noha korábban Karácsony Gergely is az éllovasok között volt, a véghajrában megelőzte őt Szabó Szabolcs, a párt csepeli-soroksári jelöltje.

Bajnai ígéretéhez híven el is látogat majd a jelölthöz, hogy neki és aktivistáinak megfőzze a kiadós lakomát. A korábbi kormányfőnek minimum ötven emberre kell porcióznia a halat, ennyien gyűjtötték ugyanis az aláírásokat a körzetben. A vacsorához persze jó borok is dukálnak, melyeket szintén Bajnai Gordon biztosítja majd.  (borsonline.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr995824625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása