CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila perverz utalása, Fidesz-vég Csepelen alig kódolt buzizással

2014. március 23. 05:59 - csú

Ábel a szájtáti_3.pngMiként többször megírtuk, Ábel Attila, Csepel fideszes alpolgármestere az egyetlen az önkormányzatnál, akinek jogerős bírósági ítélete van arról, hogy hazudott.  Ez a  tetten ért hazug jelenleg a városvezetés kommunikációs főnöke, szócsöveinek töltögetője és az általa tulajdonolt csepel.info köré gyűlt fülkeforradalmi falka főcsahosa a választásokhoz közeledve bepánikolt. Rémületét dr. Szabó Szabolcsnak, a kormányváltó baloldali ellenzék csepel-soroksári képviselő-jelöltjének várható győzelme, sikere váltotta ki. Szegény Ábel és állandó tettestársai nem találnak fogást az egyetemi adjunktuson, kreált őrületeik kivétel nélkül, sorozatosan zátonyra futnak. Ábel Attila kétségbe esésében most a legocsmányabb eszközhöz, az alantas ösztönök birizgálásához nyúlt. A csepel.infóban azzal szórakozik a hazug Ábel, hogy - idézzük: Szabó Szabolcs "szórólapjai azonban feltűnően eltérnek az ilyenkor megszokottól. A rózsaszín színvilág, a csókos száj, a szivárványos motívumok és a szintén rózsaszín háttér nyilvánvalóan nem férfiasságot hivatott kifejezni a politikus szórólapján. A stíluson kívül ráadásul semmilyen valódi politikai üzenet sincs rajta. Ha Szabó a választási kampány hajrájában Coming Outra készül, akkor ez a megjelenés célravezetőnek tűnik, ha viszont nem ez a szándéka, minimum furcsa és elhibázott."

A linkelt részben a Wikipédia  elmagyarázza Ábel úr perverz utalásának lényegét.

A jogerősen hazugnak nyilvánított Ábel Attila persze, kimondottan férfias jelenség. Nyilván ezért érzi magát felhatalmazva arra, hogy mást minősítgessen.  Talán csak akad az eltévedt főkommunikátor közelében egy normális ember, aki elmagyarázza a perverz utalgatások kiagyalójának, hogy sekély e kéj.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr725874678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása