CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila csepeli fideszes alpolgármester szerint fideszes aktivistát támadtak meg Csepelen

2014. április 02. 15:10 - csú

Felkiáltó_3.jpgMegtámadták a Fidesz egyik önkéntesét szerdán Csepelen annál az épületnél, amelyben a helyi MSZP  irodája is található - közölte újságírókkal a ház előtt tartott sajtótájékoztatóján a Fidesz kerületi szervezetének elnöke, csepel fideszes alpolgármestere. Ábel Attila azt mondta, az aktivista Orbán Viktor levelét szerette volna bedobni egy postaládába, amikor egy férfi hátulról elkapta a torkát, fojtogatni kezdte, majd leütötte. Az önkéntes nem veszítette el az eszméletét, de rosszul lett és orvost kellett hívni hozzá - közölte Ábel Attila. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére annyit közölt: a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Károly József 55 éves budapesti lakost a rendőrség elfogta, az esettel kapcsolatban a körülmények tisztázása még folyamatban van.

Az elmondottakat a helyszínen hallgatta végig Takács Krisztián, a szocialisták csepeli önkormányzati képviselője, aki az esemény előtt és után is vitába keveredett Ábel Attilával. Az ellenzéki politikus azt mondta, teljes mértékben elhatárolódnak az esettől, a csepeli MSZP tagjai nem agresszívek. Takács Krisztián a Fideszt vádolta gyűlöletkeltéssel és kijelentette, a támadó nem volt MSZP-s.

A fideszes alpolgármester úgy fogalmazott: a támadás az egyik bizonyítéka annak, hogy az MSZP, a DK és az Együtt-PM provokál és "erőszakhullámot akar az egész országban generálni". Egy újságot felmutatva azt is kijelentette, hogy szerdán dobták be a csepeli postaládákba az MSZP "újabb gyűlöletkampányának" újságját. Hozzátette: az interneten pedig újra olvashatóak azok, a fideszes Németh Szilárd házáról szóló valótan adatok, amelyek miatt Mesterházy Attila, az MSZP elnöke egyszer már bocsánatot kért. Egyúttal felszólította a csepeli MSZP-t és DK-t, valamint Szabó Szabolcsot, a baloldali összefogás pártjainak egyéni képviselőjelöltjét, hogy fejezzék be a gyűlöletkampányt és határolódjanak el minden erőszakos cselekménytől.

Az elmondottakat a helyszínen hallgatta végig Takács Krisztián, a szocialisták csepeli önkormányzati képviselője, aki az esemény előtt és után is vitába keveredett Ábel Attilával. Az ellenzéki politikus azt mondta, teljes mértékben elhatárolódnak az esettől, a csepeli MSZP tagjai nem  agresszívek. A képviselő, aki a Fideszt vádolta gyűlöletkeltéssel kijelentette, a támadó nem volt MSZP-s, a sértetten pedig nem volt fideszes póló. Egyúttal leszögezte, a támadó nem tagja pártjuknak és nem is aktivistájuk.

Ábel Attila válaszként azt mondta, az eset "az MSZP hazugságkampányának a következménye" és mindegy, hogy a támadó párttag volt-e vagy sem.

Forrás: MTI 2014. április 2., szerda 14:28

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr625890702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bat4 2014.04.02. 17:09:12

A bolsevik patkányok agresszívek ha vesztüket érzik.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2014.04.02. 19:50:41

Jujujjj.. cúna, cúna mszpüszek bánnnccák a szegény fiszeszeket.. És gyűlölködnek isz.. Érdekes, ilyenkor de érzékeny Ábelka, a kis prosti-rider... De amikor ő hazudott, mocskolt embereket aljas, szemét módon névtelenül és elvtelenül, az teljesen rendjén való volt... ugyi? Ő, aki képesség és végzettség nélkül lett újságíró (mondjuk, a munkáján meg is lácczzik).
De a legszebb, hogy szerinte mindegy, hogy párttagüe az illető vagy sem.. Aha.. És ha spec. csak haragosa volt annak, akit megtámadtak? Ráadásul mondjuk jobbikos? Esetleg fideszes? Állítólag megvan az elkövető. Kihallgatni, törvény elé állítani, megbüntetni.. Nem pedig itt hörögni..

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2014.04.02. 19:51:24

@bat4: A fideszesekre gondolsz, kedves? Mert akkor igazad van...
süti beállítások módosítása