CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megvan az MSZP-nek a 20 ezer aláírás az EP-választáshoz

2014. április 11. 15:42 - csú

MSZP-szegfű.PNGAz MSZP összegyűjtötte az európai parlamenti választáson való induláshoz szükséges 20 ezer aláírást - közölte Gúr Roland, a szocialista párt EP-listájának harmadik helyezettje.

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás az EP-választáson való részvételhez, de az MSZP a törvényes határidőig folytatja az aláírásgyűjtést - mondta Gúr Roland.   

Szanyi Tibor, az MSZP EP-listavezetője megdöbbentőnek nevezte, hogy Surján László, az EP kereszténydemokrata alelnöke levélben fordult a testület tagjaihoz, és amellett érvelt, hogy szemben a magyar és német szocialista delegáció kezdeményezésével ne nevezzenek el termet Horn Gyula egykori miniszterelnökről az Európai Parlament épületében. (MTI)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr256017172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása