CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Végeredmény: Szabó Szabolcs legyőzte Németh Szilárdot az országgyűlési választáson

2014. április 12. 12:57 - csú

Szabó Szabolcs a facebookról_1.jpgA levélben érkezett szavazatok mai (április 12-i) összeszámolása után is ugyanaz az eredmény, mint ami a vasárnapi választás éjszakáján volt: 

Szabó Szabolcs, a kormányváltó baloldali demokratikus pártok csepeli és soroksári jelöltje az április 6-i országgyűlési képviselőválasztáson a 17-es számú evk-ban legyőzte Németh Szilárdot (Fidesz-KDNP), Csepel eddigi képviselőjét, a kerület jelenlegi polgármesterét.

Az Országos Választási Iroda  közlése szerint, az adatok 100 százalékos feldolgozottságánál Szabó Szabolcs a szavazatok 36,37 százalékát kapta meg a csepeli és soroksári választóktól. Németh Szilárdnak a szavazatok 35,5 százaléka jutott.

A harmadik helyen Léhmann Viktor, a Jobbik jelöltje végzett a voksok 17,78 százalékával.Tenk András, az LMP jelöltje 6,03 százalékkal a negyedik helyen végzett. Thürmer Gyula munkáspárti jelöltnek a szavazatok 1, 08 százaléka jutott. A többi  14 jelölt az egy százalékot sem érte el a vasárnapi választáson.

A csepeli és soroksári voksolással összefüggő részletes adatok - akár szavazókörönként is - a valasztas.hu portálon, vagy egy kattintással  ITT TEKINTHETŐK MEG 

A választással kapcsolatos további cikkek ITT ÉRHETŐK EL

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr486023228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása