CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd bosszúja a térdig érő gaz?

2014. május 08. 05:55 - csú

Gazban NSZ.pngCsepel jó részét ellepi a gaz. Sok felé járunk a kerületben, és azt láthatjuk, hogy a közterületek elhanyagoltak, a fűnek nevezett gaz meg csak nő, csak nő.  

Csillagtelepi olvasóink főként azt fájlalják, hogy a játszóterek környékén burjánzott el a gyom, az elszaporodott kullancsok miatt veszélyeztetve a gyerekek egészségét.

Áprilisban eddig mindig kasza alá került a fű. Már május 8. van. Eddig ez elmaradt. A miértekre nincs válasz. Sem a polgármester, sem a három helyettese, sem a Csevak-utód Városgazda zrt nem ad ki tájékoztatót a nemtörődömség okáról.

Ilyen körülmények között a gazzal együtt a szóbeszéd is gyorsan burjánzik. A jól értesültek arról beszélnek, hogy minden az április 6-i országgyűlési választások miatt van. Igaz, már előtte sem nyírták a zöldet, de azóta minden zordabb lett. Azt mondják, hogy Németh Szilárd nagyon megsértődött – ahogy fogalmaznak – berágott a csepeliekre, amiért a voksolással megüzenték neki, hogy elegük van a Csepelt elhanyagoló rezsikommandósból. A kaszálás elmaradása, a térdig érő gaz a még regnáló, fennhéjázó polgármester, a hoppon maradt, bukott képviselő bosszúja – vélik a felháborodott panaszosok. Lehet, hogy igazuk van?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr606134562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása