CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tisztújítás a csepeli MSZP-ben: ismét Szenteczky János az elnök

2014. június 18. 07:27 - csú

Csepeli logó_3.PNGAz MSZP csepeli szervezete a saját weblapján a következő közleményt tette közzé:

"2014. június 16-án tisztújítást tartott az MSZP Csepeli Szervezete. A választó taggyűlésre az MSZP Választmányának korábbi döntése miatt került sor, ami ún. felmenő rendszerű tisztújítást ír elő az MSZP minden szervezete számára a 2014. július 19-ei kongresszust megelőzően.

A tisztújításra a csepeli Munkásotthon tánctermében került sor, amin a meghívott vendégekkel együtt közel nyolcvanan vettek részt.

A taggyűlésen jelen volt Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, Tüttő Kata fővárosi képviselő, valamint dr. Trippon Norbert az MSZP budapesti ügyvezető alelnöke is. Kunhalmi Ágnes és Tüttő Kata, mint az MSZP budapesti elnökjelölti aspiránsok szóltak a tagsághoz, illetve az MSZP Alapszabálya szerint gyűjtöttek támogató aláírást.

A taggyűlés a Jelölést Előkészítő Bizottság beszámolójának elfogadása után hallgatta meg Kunhalmi Ágnest, Tüttő Katát, majd Szenteczky János ismertette a pályázatát (itt olvasható), végül titkos szavazással döntött a különböző tisztségeket betöltő személyekről.

Az egyhangú szavazáson a taggyűlés újraválasztotta elnöknek Szenteczky Jánost, elnökhelyettesnek pedig Dobák Istvánt. Az elnökség tagjai lettek továbbá Balogh Ilona, Bosnyák Norbert és Takács Krisztián is. Kongresszusi küldöttnek választották továbbá Bóné Lászlót, Deminger Zsoltot és Szenteczky Jánost, valamint választmányi delegáltnak Ujcz Tibort."

Forrás: csepelimszp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr296326499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása