CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szégyenteljes feledékenység (?) Csepel fideszes vezetőitől

2014. július 03. 05:40 - csú

figyelem-x1B_7.jpgHosszú évek óta július 1., a Köztisztviselők Napja és Semmelweis-nap az országban. Csepelen azonban az önkormányzat vezetése mintha elfelejtkezett volna a kerületi önkormányzatban dolgozó köztisztviselőkről, illetve az egészségügyet szolgáló dolgozókról. Az önkormányzat hivatalos szócsövén, a csepel.hu-n, a mai napig, egy sor sem jelent meg a július elsejei kettős ünnepről, arról, hogyan köszöntötték, ha köszöntötték, a kerületi lakosságot szolgáló több száz, tisztességes munkát végző, elismerést érdemlő hivatali és egészségügyi közösséget.

Szerkesztőségünk ezúton köszönti a kerületi önkormányzatban dolgozó köztisztviselőket és az egészségügyi intézmény valamennyi dolgozóját. Kívánunk Nekik egészséget, boldogságot és hosszú munkás éveket, évtizedeket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr586469239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása