CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kolonics-emlékevezés lesz kedden

2014. július 11. 05:52 - csú

Kolonics-emlék-2014-1.PNGJúlius 15-én lesz hat éve, hogy elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok Kolonics György, a hazai és a nemzetközi kenusport kiemelkedő alakja. Az évforduló alkalmából – csakúgy, mint az előző években – fáklyás emlékevezést tartanak Csepelen. Az eseményt a Kolonics György Alapítvány és a Merkapt SE szervezi, a résztvevőket 19 órára várják a Hollandi úti vízitelepre.

Kolonics György 36 éves korában, 2008. július 15-én, edzés közben hunyt el. A kiváló sportoló a pekingi olimpiára készült, az lett volna pályafutása ötödik ötkarikás fellépése. Két olimpiai bajnoki címe mellett a világbajnokságokon 15-ször, az Eb-ken háromszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

A megemlékezésre 2014. 07. 15-én, kedden kerül sor, a helyszín ezúttal is a Csepeli Kajak-Kenu Egyesület Vízitelepe lesz, melynek címe: 1213 Budapest, Hollandi út 16.

Az összegyűltek 19 órakor szállnak vízre és közösen föleveznek az 1000 méteres rajt fölé, majd vissza a céltoronyig. Szokásos módon a Himnusz eléneklésével zárják a vízi megemlékezést.

Jelen pillanatban még több szabad sárkányhajó van, amelyeket a jelentkezés sorrendjében az érdeklődők rendelkezésére bocsájtják. A fáklyák biztonságos rögzítéséről és a fáklyatartóról a résztvevőknek kell gondoskodniuk, míg a fáklyákat a szervezők biztosítják.

További információ: melinda.patyi@mkksz.hu

Forrás: HÍRKOMP

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr616487401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása