CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd Csepel alpolgármestere megfutamodott a csepeliektől

2014. július 16. 05:57 - csú

Borbély Lénárd-OK-kisebb.pngCsúnyán leégett Borbély Lénárd, Csepel fideszes alpolgármestere, a Szent Imre téri sörsátor házigazdája

A vasárnap véget ért futball-világbajnokság már csak a német válogatott Brazília felett aratott 7:1-es diadala miatt is örökké emlékezetes marad. A meccs után a brazil futball történetének legnagyobb és legmegalázóbb vereségéről számolt be a csepel.hu-n az önkormányzat is. Azt azonban nem tették hozzá, hogy a focivébé házigazdáinak hatalmas zakója mellett a  csepeli  est házigazdája, a kerületi alpolgármester is kritikán aluli teljesítményt nyújtott.

Az történt ugyanis, hogy a meccs szünetében váratlanul két kerületi drukker lépett oda Borbély Lénárdhoz és a vele beszélgető Gálhidi Györgyhöz. A Csepel egykori kiváló játékosa és közelmúltbeli edzője természetesen nem akadt fenn a kék-piros szurkolók látványán, kisvártatva már mosolyogva fotózkodott az egyikükkel.

Nem úgy Borbély, aki az ábrázata alapján tán még életében nem látott testközelből Csepel-drukkert, de az őszi önkormányzati választás előtt most mindent megtesz azért, hogy magát és a csepeli sportéletnek négy évig hátat fordító önkormányzatot a futball nagy barátjának mutassa. Igazán azonban akkor fagyott le, amikor az egyik szurkoló egy „csepeli sporttotó” helyszíni kitöltésére kérte.

A 13+1 kérdéses kvíz kitöltésére az alpolgármester annak ellenére nem vállalkozott, hogy olyan, a kerületi sportügyekért felelős városvezető számára elvileg egyszerű kérdéseket is tartalmazott, mint például: hány csepeli sportegyesület működik jelenleg, és ezek mennyi önkormányzati támogatásban részesülnek; miért zárták ki a Csepel felnőtt-férfiröplabda csapatát az Extraligából 2012 elején?

Válaszok helyett Borbély fülét-farkát behúzva csak valami olyasmit motyogott, hogy se a helyszín se az időpont nem alkalmas, de juttassák el neki a totót, hogy egy későbbi időpontban kitölthesse. Hiába ajánlottak fel neki a játék fejében még egy Csepel-sálat is a lelkes drukkerek, a házigazda lámpalázán ezen az estén ez sem segített.

Magán a meccsen a hosszabbítás szóba sem került, a városvezetés azonban szolgált ráadással. Az önkormányzat által az idei világbajnokságra kampányszerűen felállított sátorba egy láthatóan nehéz sorsú, cigány párnak a bejárat előtt posztoló biztonsági őrök nem engedték meg, hogy belépjen. Nekik csak az amúgy nem teltházas sátoron kívül jutott hely...

hk

Forrás: HÍRKOMP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr746510347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása