CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbán Gáspár reklamációja a Rio de Janeiro-i díszpáholyból hazatérve

2014. július 16. 12:43 - csú

Orbánék a VB-döntőn-2.PNGLevélváltás Orbán Gáspár magyar állampolgár és a 444.hu szerkesztősége között:

Tisztelt 444.hu Szerkesztőség!

Azzal a tiszteletteljes és határozott kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a továbbiakban mindaddig, míg esetlegesen közszereplővé nem válok vagy ráutaló magatartást nem tanúsítok, ne közöljenek velem foglalkozó cikket. Semmilyen, erre Önöket feljogosító szerepkört vagy tisztséget nem töltök be, feladatot nem látok el, ezért nyomatékosan kérem a tisztelt Szerkesztőséget, hogy ezt a kérésemet tartsák szem előtt.

Köszönettel: Orbán Gáspár, magyar állampolgár

Orbánék a VB-döntőn.PNGTisztelt Orbán Gáspár!

2014. július 13-án, a futball-világbajnokság döntőjén ön a Maracana Stadion díszpáholyában foglalt helyet, és ezzel egyikévé vált a két legközszereplőbb magyar állampolgárnak. Ezzel a közszerepléssel nemcsak a magyar közszereplők legközszereplőbbike volt, hanem globális szinten is jelentős teljesítményt ért el: közszereplőbbé vált II. Erzsébet brit uralkodónál, Ferenc pápánál, sőt Eric Cartmannél is a South Parkból. A vb-döntőt közel egymilliárd ember kísérte figyelemmel, ennyien láthatták önt a VIP vendégek között. Cikkeket egyébként nemcsak közszereplőkről szokás írni, hanem állampolgárokról is.

Üdvözlettel: 444

A kormányfő fiának haragját a lap feltehetően azzal vívta ki, hogy hétfőn összeállítást közöltek, melyik rangos nemzetközi labdarúgó-eseményre kísérte el édesapját az elmúlt években – a sajtófotók által milliók számára nyilvános módon.

Orbán Gáspár egyébként évek óta rendszeres szereplője és olykor nyilatkozója a kampányidőszakban furcsamód megsokasodó, a kormányfő magánéletével foglalkozó bulvárcikkeknek, továbbá rendszeresen láthatjuk a miniszterelnöki Facebook-oldalon is fotóit.

A történethez azóta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője is hozzátette emelkedett igényességgel megfogalmazott gondolatait. Facebookoshozzászólásában kijelentette: attól, hogy sokan látták a tévében, Orbán Gáspár még nem közszereplő.

A 444.hu szerzőjének pedig ezt üzente:

Egyébként arról pötyög cikket, akiről akar.
És ha kegyednek is attól áll fel a webes fasza, hogy politikusok gyerekeivel genyózik hát élvezze. Eggyel több cyberpedofíl a 444-en.”

Forrás: 444.hu és nol.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr716513301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása