CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd Csepel ellen dolgozik?

2014. július 24. 05:55 - csú

Milliós jutalmak.PNGSzabó Szabolcs Csepel és Soroksár országgyűlési képviselőjének szolgálati közleménye Németh Szilárd csepeli polgármester (képünkön) hozzáállásáról:

Szolgálati közlemény
Két hónappal ezelőtt kértünk Hudák Janival egy találkozót Németh Szilárdtól. Mégiscsak az lenne a normális, ha a kerület megválasztott képviselője leül beszélgetni a polgármesterrel Csepel jövőjéről, és a csepeli fejlesztésekhez szükséges együttműködésről. Erre kaptunk egy szokásos sablonválaszt (amit minden csepeli lakos, vállalkozó, civil szervezet megkap hasonló megkeresés esetén), és azóta is várjuk az időpontot. Németh Szilárd nem csak egyszerűen nem veszi figyelembe a csepeli választók akaratát, hanem kifejezetten Csepel ellen dolgozik ezzel a hozzáállással. Októberben lehetősége lesz a csepelieknek elzavarni ezt a városvezetést. Dokumentumok:

---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Polgármester <polgarmester@csepel.hu>
Dátum: 2014. május 21. 15:11
Tárgy: RE: Találkozó kérése
Címzett: János Hudák <hudak.janos@parbeszedmagyarorszagert.hu>

Tisztelt Kampányfőnök Úr!

Köszönettel vettük levelét, valamint dr. Szabó Szabolcs képviselő úr találkozó iránti kérését!

A találkozó időpontjának realizálásáig kérem szíves türelmét, a lehetőségek számbavételét követően kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy a részleteket egyeztethessük.

Kérem, hogy az egyeztetés megkönnyítése végett szíveskedjen megadni egy telefonos elérhetőséget is.

Tisztelettel:

Dobos Sára 
titkárságvezető

Forrás: Szabó Szabolcs Facebook-oldala

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr256537421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Gombos 2014.07.24. 13:39:11

Nincs itt semmi baj. Majd a választások után talán egyeztet, addig meg az van amit Ő eltervezett. Másnak meg csend /és finoman mondtam, mert nem ezt akartam írni/. A csepeliek meg hálásak lehetnek a rizsa bajnoknak, hogy mennyit tett értük. Én majd akkor megyek oda vissza lakni, ha annyi lesz a kerület népessége mint mikor eljöttem. ( 45 ezer fő) Mert ez nem csepel, hanem gettó.
süti beállítások módosítása