CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli fideszes városvezetőknek elment a józan eszük?

2014. augusztus 12. 05:57 - csú

Pénzcsap-147_7.pngFigyelemre méltó, elgondolkodtató cikket közölt a csepelhirek.blog.hu Viccnek durva: 2,2 millió közpénzből Borbély kampányára? címmel:

A Metropol Budapest cím ű ingyenes napilap tegnapi számában (2014. augusztus 11.) egész oldalas anyag jelent meg Csepelről. A figyelmes és tapasztalt médiafogyasztó számára egyből gyanús lehet a színes-szagos összeállítás, hiszen agyba-főbe dicsérik a csúsztatásokkal teli rövid kis írásokban a jelenlegi városvezetést, és persze Borbély Lénárddal is olvashatunk egy interjút. Alaposan áttanulmányozva az oldalt persze feltűnik a jobb felső sarokban a „hirdetés” felirat. Magyarul valaki megvett az újságban egy egész oldalt!

A megfelelő adatbázisban utána néztünk a dolognak, és a Metropol Budapest című újságban egy színes oldal 2.225.600 forintba kerül. Ezzel kapcsolatban a kérdéseink:

1, Vajon ki fizette a révészt?

2, Amennyiben az önkormányzat a megrendelő: mennyit fizetett Csepel Önkormányzata közpénzből ezért az oldalért?

3, Amennyiben az önkormányzat fizette: a jövő heti egyik számban kifizetik Horváth Gyula,  valamint a többi ellenzéki párt polgármester jelöltjének egész oldalas anyagát is, hiszen ők is a csepeliek! Ugyebár egyenlő pályák, egyenlő esélyek….

4, Amennyiben az önkormányzat fizette és nem fizetik ki a többi polgármesterjelölt hirdetését: mikor fizeti vissza Borbély Lénárd a saját kampányára fordított közpénzt a kerület megfelelő számlájára?

5, Mégis hogy gondolja a helyi Fidesz, hogy nem csak a Csepeli Hírmondó nevű helyi pártszócső mellett (amire ugyebár tízmilliókat költünk évente), még hirdetéseket is vásárol? Itt már mindenkinek elment a józan esze?

Forrás: csepelhirek.blog.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr96596277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása