CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Del Piero nem jön Kispestre, de mi megszereztük A csodacsatárt

2014. augusztus 29. 02:06 - csú

Del Piero.PNGA Dynamo Delhi vonzóbb volt a magyar ligánál, januártól pedig jöhet az amerikai MLS – írja a vs.hu.

A Goal India úgy értesült, a 39 éves olasz klasszis kétnapos gondolkodás után eljutott a döntésig, és az októbertől decemberig tartó indiai ligában folytatja a pályafutását. Az indiai újság szerint a középpályás már alá is írta négy hónapra szóló szerződését. 

A világbajnok labdarúgót december 31-ig igazolta volna le a Honvéd. A Juventusszal többek között Bajnokok Ligája-győztes Del Piero a legutóbbi két idényben az ausztrál Sydney FC-ben szerepelt, évi kétmillió ausztrál dollárt (416 millió forint) fizetett neki a klub, így a játékos az ausztrál bajnokság történetének legismertebb, s egyben legjobban kereső labdarúgója volt. A két szezon alatt összesen 28-szor volt eredményes a Sydney színeiben.

Olvasóinkat mi egy valódi csodacsatárral, sőt A csodacsatárral kárpótoljuk. Egyenesen Futbóliából érkezett. Slágert is írtak róla (1956-ban) íme:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr286646181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása