CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Navracsics nem ússza meg egy körrel

2014. október 02. 11:25 - csú

Navracsics-Eu-s meghalgatás.PNGBrüsszel, 2014. október 2., csütörtök (MTI) - Újabb kérdéseket tesznek fel Navracsics Tibornak az Európai Parlament (EP) kulturális bizottságának képviselői, s egyelőre nem döntöttek arról, támogatják-e a biztosjelöltet - közölte csütörtökön egy neve elhallgatását kérő forrás.

    A bizottság képviselőcsoportonként csütörtök délután háromig 2-2 kérdést fogalmazhat meg az oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekért felelős biztosnak kijelölt magyar politikusnak. A kérdéseket a bizottság Martin Schulz EP-elnökön keresztül küldi meg Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság megválasztott elnökének, majd hétfőn délután a teljes kulturális bizottság összeül Brüsszelben.

kkz \ kvs

MTI 2014. október 2., csütörtök 11:11

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr886752543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása