CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelre jön hajléktalaokat nézni a Belváros fideszes polgármestere

2014. december 12. 04:48 - csú

szegenyseg-2014-255.pngSzentgyörgyvölgyi Péter, Belváros-Lipótváros polgármestere a képviselő-testület ülésén meghívta a testület tagjait, hogy december 13-án, közösen látogassanak el a hajléktalanok számára fenntartott csepeli nappali melegedőbe, egy jótékonysági akcióra. 

A polgármester elmondta, az V. kerületi önkormányzat egyébként is kiemelten kezeli a szociális kérdéseket, számos módon segíti a rászorulókat, és az adventi időszakban is fontosnak tartja a segítségnyújtást.

A látogatás alkalmával meleg ebédet és karácsonyi ajándékot osztanak majd a helyszínen - közölte Belváros-Lipótváros önkormányzata. (MTI)

szegenyseg-banknal.PNGSaját házatáján is szétnézhetne az V. kerület kormánypárti polgármestere, de ő inkább Csepelre jön, hogy hajléktalanokat lásson. A Belvárosban nem talál olyanokat, akiken segíteni kellene?  

Bízunk benne, hogy Borbély Lénárd hamarosan viszonozni fogja a vizitet, s csak reméljük, hogy nem a lakáspanamázást tanulmányozza a Belvárosban Csepel polgármestere...(anzágo)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr26976467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása