CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Repült a rezsibiztos

2014. december 23. 05:59 - csú

szilardek_repulnek-1.PNGCsepelen a mostani Fidesz vezéreknek nincs pénzük gyermekek ellátására, egészségügyre, szűrésekre, közalkalmazottaknak és köztisztviselők tisztességes bérére, Munkásotthonra, Spotrcsarnokra, Polgármesteri hivatalra, közgyógy ellátásra segélyre, közmunkára.

Van pénz viszont fideszes vezérek urizálására.

Van pénz második világháború borzalmait nosztalgikus romantikával felidéző revíziós förmedvényekre?  LEVENTE II. típusú iskolagép egyedi építtetésére.
Erre hivatkozva Németh Szilárd és Borbély Lénárd szórakoztató, és igen költséges atkári magánrepülésére. Az is érdekes lehet, hogyan került oda Németh Szilárd Csepelen meg nem választott, csak listán bejutott országgyűlési képviselő, és hol szerepelhet Szabó Szabolcs, Csepelen egyéni választókörzetben mandátumot nyert országgyűlési képviselő?
A repülőgépeket valójában nem is Csepelen gyártották, hanem az akkor Horthy Ligetnek mondott (ma Szigethalom) Jupiterben.
Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy mennyibe is került a csepeli állampolgároknak ez a Fideszes dzsentri-módi kiruccanás a repüléssel?
Persze, ha ők repülnek az sokat megér!

Az Origo tudosítását az alábbi linken lehet elérni:

http://www.origo.hu/foto/20141205-palinkazott-majd-repult-a-rezsibiztos.html

Forrás: HORVÁTH GYULA weblapja

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr86998745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása