CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kocsis Máté a Hírcsárdában bevallotta: félreértés volt a drogteszt

2014. december 31. 03:26 - csú

pisa-teszt.PNGNem vizelet-, hanem szövegértési vizsgálatot tartana a fideszes politikus a fiatalok és az újságírók körében.

„Sokat olvasunk mostanában a drogokról, de nem értjük meg a szövegeket. Ezért szeretném, ha minden tanuló, újságíró és politikus kitöltené a PISA-tesztet” - magyarázta meg a Facebookon korábbi bejegyzését a polgármester. Kocsis szerint félreértették a szavait, de valószínűleg csak olyanok látták a javaslatot, akik nem értették, miről olvasnak.

„Valahol olvastam, hogy rosszul állunk a PISA-pontok tekintetében, ezért gondoltam, hogy javíthatnánk a helyzeten. Meg azt hallottam, hogy a fiatal fiúk vizelete fiatalosan tartja az arcbőrt, de ezt ne írják le az interjúban” - fogalmazott a posztjában Kocsis, aki egyébként az apákra is kiterjesztené a vizsgálatot, mert az utcán fültanúja volt, ahogy egy nő azt mondja a gyerekének, hogy „úgy viselkedsz, mint apád”.

A KDNP máris jelezte, hogy készek beállni a javaslat mögé, és örülnek is, mert végre egyszer ők lehetnének hátul. (Forrás: hircsarda.blog.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr647022099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása