CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ami több mint egy üzlet: életérzés, Csepel-bolt nyílt Bécsben

2015. február 21. 04:32 - csú

becsi_csepel_bolt.PNGKerékpárüzletet nyitott Bécs belvárosában a Csepel, hogy kiszolgálja a több tízezres helyi magyar közösséget. Az ikonikus biciklimárka hosszútávú célja pedig az, hogy bevegye az osztrák piacot.

Bécs egyik legbringásabb kerültében, a Mariahilfer Strasse közelében nyitott üzletet a Csepel, így mostantól az osztrák fővárosban is beszerezhetőek lesznek a Csepel-bringák, nem csak az eddigi egyetlen, határ közeli kereskedésben.

A Csepel azért döntött a bécsi üzletnyitás mellett, mert

látták az osztrák főváros kerékpáros-barát hozzáállását, de közre játszott a Bécsben élő több tízezres magyar közösség is. A Csepel választékából elsősorban a városi bringák értékesítésén van a hangsúly, de ezek mellett a hegyi kerékpárcsalád és a gyermekkerékpárok is helyet kaptak az üzletben.

A Csepel itt, Bécsben nem csak egy bolt. Szeretnénk azt, hogy aki betér hozzánk, átérezze egy kicsit a »Csepel életérzést«, szeretnénk vele beszélgetni és egy igazi közösséget felépíteni” – fogalmazott a boltnyitás kapcsán Sziromi-Nagy Tamás, a Csepelbike Austria vezetője.

 A magyar vállalat hosszútávú célja, hogy bevegyék az osztrák piacot, és idővel a legtöbb osztrák nagyvárosban elérhetőek legyenek a Csepel modellek. (kerekpar.mandiner.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr287190391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása