CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

NYOMÁSGYAKORLÁS

2015. február 25. 02:34 - csú

apa_es_fia-84_1.png- Apú-ú-ú! Hogyhogy minden baj, nehézség oka a nyomásgyakorlás?
- Szerintük nem lenne semmi probléma az egészségügyben, ha nem hinné magáról annyi ember, hogy beteg, ha nem akarnának olyan sokan várólistára kerülni!
- Akkor az oktatás is azért olyan zűrös, mert a sok „hülyegyerek”, rászoruló diák is szeretne tovább tanulni, a tanítók tanítani, nem csak nevelni szeretnének?
- Igen fiam. A gazdák legeltetni, a volt bérlők földet művelni, a melósok szerzett jogaikat megtartani, a kereskedők egyenlő eséllyel kereskedni, az internetezők ismeretek szerezni, a művészek szabadon alkotni, a vállalkozók, önkormányzatok, civil szervezetek nyíltan pályázni, a polgárok tisztán látni akarnak. Ha ez nyomásgyakorlás, akkor nyomás!
- Ezek szerint a kormány nagyon jól dolgozik, teszi a dolgát, épp csak az emberek problémáik, gondjaik felhánytorgatásával nyomást gyakorolnak rájuk, ezt kellene szerintük visszanyomni, elnyomni, és akkor minden (gazdag)oké!

Kalocsai Imre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr117195835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása