CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Cserbenhagyás: Már nem Németh Szilárd a Csepeli Birkózó Club elnöke

2015. március 11. 09:37 - csú

csere_a_cs-i_birkozoknal.PNGA hírKOMP.hu értesülése:

Már nem Németh Szilárd a Csepeli Birkózó Club elnöke, mondta el a klubhoz közel álló forrásunk. A volt polgármeste, fideszes rezsibiztos tehát ismét cserbenhagyta Csepelt, most konkrétan a fennen hangoztatva szeretett sportágát, a csepeli birkózást hagyta magára.

Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség furcsa körülmények között megválasztott elnöke, mondjuk, eddig sem sokat forgolódott a Béke téri Baracsi Imre birkózócsarnokban, de most már csak az országos ügyekre kell koncentrálnia, valamint az újonnan megépítendő csepeli birkózócsarnokra, amit most éppen a csepeli Kis-Duna partjára akarnak felépíteni.

A tavaly nyáron Tóth Endre korábbi elnököt leváltó (leváltató) Németh maga helyett Märtz Józsefet jelöltette, akit kénytelen-kelletlen el is fogadtak az egyesületnél.

A klub korábbi birkózója, ma a Pesterzsébeten található Duna Garden hotel és étterem tulajdonosa, akit Németh magával vitt a Magyar Birkózó Szövetségbe is elnökségi tagnak.

A már több napja történt váltásról eddig nem adtak ki hivatalos kommünikét, ami azt jelzi, hogy láthatóan továbbra is egyetlen biztos dolog van a Csepeli Birkózó Clubnál: maga a bizonytalanság.

Forrás: hírKOMP.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr267259013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása