CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mivé lett ez az ország?

2015. március 29. 05:57 - csú

szijjarto-atvag.PNGEz tehát ma egy ország, amelynek Külügyminisztériuma játékterembe hordja a közpénzt. Ez tehát ma egy ország, amelynek miniszterelnöke saját bevallása szerint elrendeli, hogy a tárcák menekítsék a pénzt a brókercégektől, de erről nem tájékoztatja a polgárokat. Ez tehát ma egy ország, amelyben a Quaestor-ügyben három hétig senkit nem állítottak  elő, miközben a senkit meg nem károsító civil szervezetekre lassan Gripeneket is képesek küldeni. Ez tehát ma egy ország, amelyben tíz- és százmilliárdok tűnnek el úgy, hogy az állami felügyeleti szervek tehetetlenek.

Ez tehát ma egy ország, amelyben pénzügyi szélhámosok bohóckodhatnak életekkel, de három csapással küldik örökre börtönbe a zsebtolvajokat. Ez tehát ma egy ország, melyben Szijjártó Péter még a helyén van. Ez tehát ma egy ország, amelyet széthordanak, de nem kormányoznak. Íme, ezek vagyunk, ezzé lettünk. Íme.hu (Forrás: NOL)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr127310694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása