CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Két tüntetés lesz ma a brókerbotrány miatt Budapesten

2015. április 11. 05:57 - csú

17_orai_quaestor.PNG"Gyere el, mert Veled is megtörténhet! Álljunk ki a károsultakért!" - szlogennel hirdette meg "A károsultak napja" című demonstrációját  az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért, a Liberálisok, a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket egyesület, a Közmunkás Szakszervezet, a Szolidaritás, és a Societas szombat délután 5 órára a Batthyány-örökmécseshez.

A kezdeményezők szerint Orbán Viktor két részre osztotta Magyarországot: ország kisebb része pedig "az árulók – az Orbán-kormány és kegyeltjei".

"Amikor Orbán Viktor megtudta, hogy a Fidesz-barát Quaestor csődbe megy, csak a kormány pénzét menekítette ki" - írták a Facebookon, hozzátéve: szerintük a kormányfő "erkölcsileg méltatlanná vált a posztjára".

Mint arról korábban beszámoltunk: szombaton délután három órakor  a Quaestor Báthory utcai irodája előtt gyülekeznek Quaestor-ügy károsultjai, ők pártok nélkül kívánnak tüntetni.

15_orai_quaestor.PNG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr317355032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása