CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megszülték csepeli szülőket szapuló cikküket Csepel városvezetői

2015. április 24. 05:59 - csú

Ábel-Borbély-621.pngHárom hónapos kínszenvedés és szilencium után Ábel Attila alpolgármester, aki jogerős bírósági döntéssel tudja bizonyítani magáról, hogy hazudott,  akit a csepeliek csak főcenzorként ismernek és Fotó Hábernak neveznek, az ittas vezetésen ért Borbély Lénárd polgármester árnyékában engedélyt adott arra alárendeltjeinek, hogy napvilágra hozzák a csepeli óvodák összevonása körüli ügyekről szóló cikket a városvezetés szócsövében, a Csepeli Hírmondóban. Abban a lapban, amiben Ábel  hazudott...

A csepeli szülők február  óta érvelnek, vitatkoznak, felszólalnak, tüntetnek a gyerekeik jövőjéért, az óvónők munkakörülményeiért, az óvodák normális működéséért. Ennek ellenére a közpénzen eltartott városvezetők a közpénzből fenntartott, 35 ezer példányban megjelenő szócsőben csak most, április 23-ra engedélyezték, hogy valamit érzékeltessenek a tiltakozó szülők álláspontjából. Három hónap kellett ehhez. Eddig csak a kerületi blogokból értesülhettek a botrányról a csepeliek.

Ha másból nem, hát akkor abból, hogy a nyomtatott szócsőben most két oldalon taglalják az óvoda-összevonást, látható, hogy milyen magyarázkodásba kezdett Borbély Lénárd. (Morovik Attilának, az óvoda ügyben illetékes alpolgármesternek, mint egy bábnak, már nem is osztanak szerepet, szóhoz sem juthat…) Ha a polgármester és társulata január óta legalább annyi energiát fordított volna a szülőkkel való egyeztetésre, a szeptember 1-re tervezett intézkedés indoklására mint most a magyarázkodásra, vitapartnereinek besározására, akkor a városvezetők és szülők között ma más volna a viszony. Borbély és társai azonban most is a tüntető szülők befeketítésével, lejáratásával és nem a saját dolgukkal foglalkoznak.

Borbély mikor józanodik ki végre, és Ábel Attilával, Morovik Attilával együtt mikor térnek már magukhoz a hatalmi bódulatból?

anzágo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr297393156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása