CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csillagtelepi levél a szemetes kosárért

2015. április 29. 03:24 - csú

Olvasónk írja és kéri:felkialtojel.PNG

"Csillagtelepen lakom, és mivel mindenhol azon rágódnak, hogy tiszta Csepelért tegyünk valamit, hát én is szeretnék tenni, igaz ez egy észrevétel, amit sajnos nem tudok megvalósítani ezért írok nektek ez ügyben.

A Zöldfa és a Nap utca között szoktam sétáltatni pici kutyámat, és mindig gondba vagyok, főleg náthás időszakban, hogy égen földön nincs egy szemetes ahova a papír zsebkendőt  be lehetne dobni, vagy esetleg egy a cigaretta véget eldobni. Sajnos ezért van az, hogy itt mindig nagyon sok az eldobott szemét, mert nincs egyetlen egy utcai szemetes sem. Amióta a házakhoz tartozó konténerek le vannak lakatolva, ez a lehetőség is zárva marad, hogy oda be tudjuk dobni a szemetet.

Gondolom ebből a leírásból adódik, hogy egy pár szemetes kosarat szeretnénk erre a területre!"

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr927396654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása