CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Az én Apukám" - gyerekrajz pályázat Csepelen

2015. június 13. 03:42 - csú

apak_napja_rajzpalyazat.PNGGyerekrajz pályázatot hirdetnek Csepelen "Az én Apukám" címmel: készíts egy rajzot apukádról a munkahelyén, otthon, nyaraláskor, családi körben vagy éppen játék közben, amikor együtt játszotok!

  • Technika: Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték, akril festék, akvarellfesték, kollázs illetve vegyes technika).
  • Méret: A/4-es rajz- vagy kartonpapír
  • Beküldési határidő: június 20.
  • A beküldés módja: A pályaműveket személyesen vagy postán a Csepeli Városkép Kft. címére (1215 Budapest, Csete Balázs u. 15.) kell eljuttatni.

Az alkotás hátuljára minden esetben írjátok rá a mű készítőjének nevét, életkorát és a mű címét. Az eredményhirdetésre június 27-én megrendezendő Apák Napi rendezvényen kerül sor. (21.kerulet.ittlakunk.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr267534022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása